Kun Taiwanin presidentti Tsai Ing-wen vaihtoi voiton lauantaiKiinan mukaan yleiset vaalit maanantai tuo demokratia Saaren "erottimet" voivat "haistaa 10 000 vuotta".

Tsai tapasi rakastetun Kiinan suurlähettilään Han Kuo-yun valmistautuessaan lisää yli 57 prosenttia kaikista äänistä vannottiin suojelemaan Saari-tyylinen lähestymistapa uhkien, purkamisten ja veneiden tärinän torjumiseen Kiinan kanssa voittaa toisen kerran.

Kiinan valtuusto ja pääministeri Wang Yi kertoivat, että Kiina ei halua muuttaa muotoaan Taiwanissa Tsai-menestyksen vuoksi, toteaa, että sillä on "solidaarisuus" ihmisiin ympäri maailmaa saari on osa Kiinaa.

"Tätä sopimusta ei voida muuttaa paikallisten vaalien perusteella Taiwan, eikä sitä ravistella huonoista sanoista ja teoista muiden länsipoliitikkojen joukosta ”, hän lisäsi ilmeisesti Amerikan ulkoministerille Mike Pompeolle, joka kiitti Tsaiä syystä "iankaikkisen paineen" voittamiseksi.

Ne, jotka jakavat maan, jäävät jälkeensä 10 000 vuotta ”, sanoo Wang, joka oli aiemmin pitänyt Kiinan asioiden lukua Taiwanissa Toimistoon.

Tsai-vaalien menestys tuli enemmistön jälkeen kaikkein raa'in Kiinan presidentti Xi Jinpingiltä, ​​joka soitti viimeisen puhelun vuosi "yksimielisyyttä", joka kieltäytyi käyttämästä voimaa jatkeisiin Taiwanissa.

Tsai vastasi, että 23 miljoonaa taiwanilaista – kuka hallitsi KMT-pohjaisen Kiinan tasavallan vuonna 1911, joka pakeni saari vuonna 1949 sisällissodan häviämisen jälkeen – toivoton heidän auktoriteettinsa.

Taiwan oli osa Japania 50 vuotta ennen Taiwanin palauttamista Kiinan kommunistinen puolue ei koskaan vallannut vuoden 1911 sääntöjä, Se ei tullut myös osaksi Kiinan kansantasavaltaa.

Tsai kehotti myös jakamaan demokratian ja hallituksen edistymisen vapaus Hongkongissa Kiinassa "yksi maa, kaksi järjestelmää" tarkoittaa että Taiwan ei koskaan ota Pekingiä puhutessani "One."

& # 39; Ftäydellisesti & # 39;

Taipeissa manner-asioiden neuvosto pyysi Pekingiä kunnioittamaan sitä vaalien tulokset.

"(Wang) on ​​tarkasteltava tosiasioita ja hylättävä valheensa", a neuvosto, osasto, joka vastaa & # 39; suhteet Kiinaan, hän sanoi lausunnossaan.

Wu Qiang, entinen Tsinghuan poliittinen luennoitsija Pekingissä Yliopisto sanoi, että Tsaiin kuntoutus voi osoittautua kannattavaksi pyrkimykseksi Taiwanilaiset vaihtokeskukset.

Hän sanoi, että vastustus Kuomintangiin (KMT) ei onnistunut ratkaisemaan ongelmia Kiinan nahkakehityksestä, kun Han välttää asian kokonaan kampanja-aika.

”Tsai Ing-wen taisteli Kiinan ohjeita vastaan ​​ja taisteli osallisuudesta laki ennen vaaleja puolustaen demokratiaa ja oppositiota maailmassa, kaksi tekoa "," Wu sanoi. " He haluavat äänestää nuorten puolesta. "

Mutta hän sanoi, että Peking ei todennäköisesti ratkaise ongelmiaan pian.

”(Kiinassa) Taiwanissa ei tule tapahtumaan suurta muutosta kauan eteenpäin ”, Wu sanoi.

Neljäs veteraanitoimittaja Gao Yu kertoi Taiwanin tekevän tuntematon, jos Han äänesti presidenttinä lauantaija että Hong Kong oli lähettänyt varoituksen mahdollisuudesta Taiwanin tulevaisuus.

”Hong Kongin esimerkin läpi, jos Han Kuo-yu olisi voittanut, enemmän (oikeudet), jotka Taiwanin ihmisillä tällä hetkellä olisi hän on muuttunut ", Gao sanoi.

"Mutta Taiwanin ihmiset torjuvat kiihkeästi ajatuksen" yhdestä maailmasta ", kaksi tekoa Kiinan kommunistisen puolueen pilkkaamana ", hän sanoi. "He ovat tukeneet myös 23 miljoonan ihmisen sääntöä heidän arvonsa, elämänsä ja kapitalistisen järjestelmän. "

Kiinalaiset huolenaiheet voivat pahentua

Yhdysvaltain lakiasiantuntija. Teng Biao kertoi Taiwanin tekevän Hongkongissa tehtyjen mielenosoitusten takia, ja hän oli ottanut haltuunsa erityiset toimet opposition tukemiseksi.

"Tällä kertaa Demokraattinen Progressiivinen puolue on Tsai Ing-wen se oli onnistunut ”, Teng kertoi Taipeissa haastattelussa maanantai. "Se on On yleisesti tiedossa, että sillä on ollut erittäin tärkeä rooli Hongkongissa jatkuva taistelu. "

"Mutta luulen, että Tsai hänen neljän vuoden johtajuuden aikana. pitäisi jatkaa Hongkongin tukemista, ei vain moraalisesti ja suullisesti tukea ja kuinka tehdä tietyt asiat suoraan ”, hän sanoi.

Päätös seurasi puolen vuoden turvallisuutta Hongkongissa, joka korostaa taiwanilaisia ​​äänestäjiä demokraattisista muutoksista ihmisoikeudet Hongkongissa "yksi maa, kaksi järjestelmää" sellaista, jota Kiina haluaa käyttää Taiwanin parantamiseksi.

Tsai kertoi toimittajille lehdistötilaisuudessa voiton jälkeen hän ilmoitti lauantai että he odottavat Kiinan painostavan menemään jatka, vielä isompi.

Tsai kertoi myös, että 23 miljoonaa ihmistä Taiwanissa – hallinnassa saarella pakenevan KMT: n perustaman 1911 Kiinan tasavallan nojalla vuonna 1949 sisällissotaa jättäessään – hänellä ei ole toivoa lopettaa viranomainen.

Turvallisuusvirastot ja tutkijat paljastivat tapahtuman aikana, kuinka Kiina hän oli valannut rahaa, vääriä uutisia ja tietoja Taiwaniin eteenpäin tärkeä päätös.

Kirjoittaja Qiao Long RFA: n mandariinipalvelusta, kirjoittanut Chung Kuang-cheng Kantonin operaatiossa. Kääntäjä ja muokannut Luisetta Mudie.

Write your comment Here