Hongkongin maahanmuuttoviranomaiset ovat sunnuntai kieltäytyi pääsemästä päähän New Yorkin ryhmästä, jonka oikeuksia ei ole vielä annettu aikuiselle raportti, joka on johtanut huolenaiheisiin, jotka ovat herättäneet huolta vapautta ja vapautta kaupungissa.

Human Rights Watchin (HRW) pääjohtaja Kenneth Roth oli muuttaneet siirtotyöläiset Hongkongin kansainvälisellä lentokentällä, matkustettuaan kaupunkiin vahvistaakseen liikkeen kansainväliset oikeudet raportti, HRW sanoi lausunnossaan.

”Haluan odottaa Pekingin aloittavan hyökkäykset maihin pyrkimykset taistella ihmisoikeuksien puolesta ”, Roth sanoi raportissa julkaisu keskiviikko. ”Kieltäytyi sallimasta minun tulla Hong Kongiin kuvaa hyvin ongelmaa. "

Mietinnössä herra Roth varoittaa Kiinan hallituksen toimimasta kova hyökkäys kansainväliseen ihmisoikeusjärjestelmään.

”Kieltäytymistäni pääsyä verrataan kiinalaisten harjoittamaan vainoon vakaa henkilö kestää aina – vankeutta, kidutusta ja katoamista vain yrittää suojella muita kansalaisia ​​" Roth, joka on aiemmin matkustanut Hongkongiin useita kertoja & # 39; käynnistää HRW-raportin, sanoo & # 39; sana HRW-sivulla.

”Tämä pettymys esitys on jälleen yksi merkki siitä, että Peking on vahvistaa oikeuttaan sortoon Hongkongissa ja edistää sitä vähemmän vapautta Hongkongissa ihmiset nauttivat ", hän sanoi ja kehotti kansainvälinen joukkue "vastustamaan Kiinan hiipimistä sorto ”, joka oli Hongkongin protestiliikkeen kohde kuukausia.

Muutto tuli sen jälkeen, kun Kiinan ulkoministeriö sanoi 2. joulukuuta on perustanut osuuksia HRW: lle ja muille Yhdysvaltain demokraattisille puolueille ryhmiä.

Roth ei ole ensimmäinen ulkomaalainen, jolta kielletään matka Hongkongiin poliittisista syistä.

Yhdysvaltain kansallinen oikeuksien aktivisti ja entinen Tiananmenin demokratia 1989 Feng Congden pääsy evättiin Kesäkuu 2019, kuten oli Benedictus Rogers, UK-Hong Kong Watch -ryhmän perustaja, lokakuussa 2017.

Ei yhteensopiva & # 39;yksi maa, kaksi järjestelmää & # 39;

Financial Times& # 39; myös aasialainen toimittaja Victor Mallet ilmoittautui päässä lentokentältä osoitteessa Marraskuu 2018 kun hallitus kieltäytyi uusimaan työviisuminsa, koska hänellä oli lounastauko Hongkongissa Ulkoinen rajapintaklubi riippumattoman puhujan kanssa.

"Näiden asioiden ei pitäisi tapahtua", sanoi Man-Kei Tam, pääjohtaja & # 39; Amnesty International Hong Kong, kertoi RFA: lle maanantai.

Tam sanoo, että pääsyn esteitä poliittisista syistä ei tapahdu ja Pekingin lupaus, että Hong Kong voi selviytyä "yhden maan, kahden järjestelmän" mukaisista oikeuksista oli jo sovittu vuonna 1997 siirtää entiset Ison-Britannian siirtokunnat Kiinan hallintoon.

"Globaali yhteisö huolehtii edelleen lasten hoidosta & # 39; Hongkongissa tapahtuvaa tapahtumaa, ja jatkakaa Hongkongin kansan tukemista Hongkongilla heidän oikeudestaan ​​yhtenäisyyteen ja rauhaan " Tam teki.

Pekingissä ulkoministeri Geng Shuang sanoi, että HRW oli pidetään vaarallisena, koska se on osallistunut Hongkongin näyttelyyn kävellä.

”Se, sallitaanko jonkun pääsy maahan, on Kiinan asia auktoriteetti ”, Geng kertoi tarinan perusteella maanantai. "Oli Tosiasioiden ja todisteiden runsaus osoittaa, että kansalaisjärjestöt kyseinen organisaatio käytti erilaisia ​​strategioita auttaakseen niitä se aiheuttaa paljon vahinkoa Hongkongille. "

”Hän kehotti voimakkaasti (mielenosoittajia) osallistumaan väkivaltainen rikollisuus, separatistiset toimet ja muut toimet Hong: n avulla Kongin itsenäisyys ", Geng sanoi." Tällaisten organisaatioiden tulisi olla hyväksytty ja maksettava hinta vastaavasti. "

Hänen kommenttinsa tulivat Hongkongin demokraattisessa puolueessa Demosistossa sen jäsenet äänestivät sanan "itse valmistettu" poistamisesta sanasta Hongkongin poliittinen tavoite, muuttaa ja muuttaa "edistääkseen Hong Kongia demokratian ja kehityksen periaatteet. "

Peking pitää aloitteentekijöitä, ulkomaisia ​​hyökkääjiä

Demosiston johtaja ja entinen nationalistinen puoluejohtaja Joshua Wong se hylättiin marraskuussa edustamisen vuoksi piirineuvostossa päätökset tulevan kansanäänestyksen syistä kaupungin tulevaisuudessa osa Demosiston poliittisia tavoitteita.

Demosiston jäsen Agnes Chow piti tervetulleena myös ajokortin vuoden 2018 parlamenttivaalit samasta syystä.

Tarina Kiinasta siitä lähtien, kun vanhat mielenosoitukset julkaistiin vaatimalla suurempaa avoimuutta ja demokratian vastuuvelvollisuutta julkaise mielenosoitukset siitä, että puolue sortaa riippumattomia puolueita ulkomaiset joukot saapuvat Hongkongiin.

Tammikuuta 8, Hongkongin turvallisuuspäällikkö John Lee väitti opposition kaupungissa oli "saamassa koulutusta ulkopuolisista lähteistä", mutta ei toimittanut todisteita mistään tutkimuksesta.

Hongkongin hallitus rakastaa suojelemaan oppositiota "salaliittolaiset", nimi, jota hallitseva Kiinan kommunistinen puolue käyttää usein vedoten joukkoihin, etenkin rauhassa maassa marssivien järjestöjen kanssa.

Reutersin äskettäisessä tutkimuksessa kuitenkin todettiin, että suurin osa Hongkongin väestöstä kansalaiset tukevat näyttelyyhteisön viittä etua ja enemmän Yli kolmasosa vastaajista ilmoitti osallistuneen näyttelyyn.

Hongkongin johtajan Carrie Lamin lähdettyä hän lähti virallisesti Hän vihasi päästävän Kiinan menemään Kiinaan Viranomaiset ovat puhuneet siitä, että heidät pakotetaan vielä neljä poliisin väkivallan kuulustelu, sanojen käytön lopettaminen "aktivistit", mahdollisuus aktivistille ja demokratialle päätöksiä.

Hallitus suunnittelee monia huolenaiheita kaupungin erimielisyydet lupasivat sananvapauden, liittyminen ja julkaiseminen vuoden 1997 säännösten mukaisesti Toinen, samoin kuin vallan suojaaminen ja väärinkäyttö, ovat monia hallituksen työntekijöistä keskeytettiin ja opettajat uhkasivat tehdä niin turvallisuusryhmän tukeminen.

Raportoi Wong Lok-Rantin kantonipalvelusta, kirjoittanut Gao Feng mandariinitoiminnasta. Kääntäjä ja toimittanut Luisetta Mudie.

Write your comment Here