Noin kolmasosa Hongkongin eläkeläisistä sanoi sen posttraumaattinen stressihäiriö (PTSD) ryhmäesittelystä julkaistun lääketieteellisen tutkimuksen mukaan kesäkuun viimeisin kuukausi festivaali päälle perjantai.

Noin 32% aikuisista, jotka suorittivat tutkimuksen syyskuusta lähtien Viime vuoden marraskuussa hän kertoi myös PTSD: stä tai masentavista tunneista, tutkimusta on löydetty.

Lääketieteellinen toimittaja sanoi, että terveysongelmat ovat lisääntyneet, mikä samoin kuin surut olivat samanlaisia ​​kuin sodassa nähneet alueita tai alueita, jotka ovat terrori-iskuja.

PTSD-oireiden esiintyvyys oli kuusi kertaa suurempi vuoden 2014 demokraattisen puolueen seurauksena sellaisenaan noin viisi prosenttia vastaajista.

Nämä luvut kääntävät noin 1,9 miljoonaan aikuiseen, jolla on tällaisia ​​ongelmia Oireita 7,4 miljoonalla ihmisellä.

Toistaiseksi yli 10 prosenttia aikuisista on kärsineet masennusoireista verrattuna vain kahteen aikaisempaan Occupy Centralin vuoden 2014 keskimääräinen käyttöaste on 6,5% vuonna 2017.

"Joka viides aikuinen täällä on joko masentunut tai herkkä PTSD: lle, joka on samanlainen kuin raskas, raskas ase katastrofit tai terroristit ”, raportissa todettiin.

”Hongkongissa on muutamia asioita, jotka voivat auttaa ratkaisemaan hulluuden ongelmat ylipainoinen ”, kertoi yliopiston lääketieteen lehtori professori Gabriel Leung hän kertoi toimittajille Hongkongissa toimivista tutkijoista.

Tutkijat kirjoittivat tähän mennessä laajimmassa laatuaan tehdyssä tutkimuksessa Heidän tilastonsa useista tutkimuksista on tehty 18 000 ihmiselle Vuosina 2009 – 2019 ihmisten ymmärtämisen parantamiseksi stressitön terveys.

Liberaalit ovat varoittaneet, että Hong Kong on nyt hallitus kehitysongelmat sen jälkeen, kun poliisi vapautti yli 16 000 kyyneliä ilmateollisuuden viime kuukausina, joista noin 1000 ammuttiin Hongkongin kiinalaisen yliopiston (CUHK) koulu yhtenä päivänä On marraskuu.

Etulinjan aktivistit, silminnäkijät, toimittajat ja ihmisoikeusaktivistit Joukkueet ovat toistuvasti todenneet, että suurin osa sisäisestä väkivallasta protestit tulivat Hongkongin poliisilta, joka kritisoidaan voimakkaasti siitä, että se on käyttänyt liian paljon ilmaa, vesikyyneleitä, pippurisumut, samoin kuin kaikki aseettomat aseet ja ammukset aseettomia vastustajia vastaan.

vapaaehtoisten työntekijöiden lahjonta

festivaali on ilmaissut huolensa kädenväliseen kosketukseen ja Vapaaehtoisen henkilöstön pidättäminen, mukaan lukien sairaanhoitajat ja lääkärit, tuolloin ammattikorkeakoulun ja mellakkapoliisin ympärillä Joulukuu 2019.

Kertoimet kasvoivat perjantai Telegraph-ryhmän johtaja lääketieteellisten palvelujen yhdistäminen mielenosoittajien protesttien takana hän oli huolissaan pidätyksestä lääkärinhoidon hakemisesta.

Mielenosoittajat, jotka vain tunnetaan tunnetulla online-nimellä @Carriedothistoo, oli vanki Kiinassa ja heidän matkapuhelimensa takavarikoitiin. näyttelyryhmään liittyvien sosiaalisen median alustojen mukaan.

Kansalaispuolueen edustaja Alvin Yeung sanoi viraston, joka tunnetaan nimellä Kansalliset katastrofi-uskolliset lääkärit olivat juuri tehneet humanitaarista työtä työtä.

Hän kertoi, että humanitaarisen avun työntekijät olivat täällä on vaarassa muuttaa Kiinaan.

”Näyttää siltä, ​​että jokainen Hongkonger, joka auttoi tai auttoi aktivisteja millään tavalla, riippumatta siitä, onko kyse humanitaarisesta tai muusta tavasta, he ovat vaarassa menettää oikeutensa ylittäessään rajan mennä Kiinaan ", herra Yeung kertoi.

Reutersin äskettäisessä tutkimuksessa todettiin, että suurin osa Hongkongin väestöstä kansalaiset tukevat näyttelyyhteisön viittä etua ja enemmän Yli kolmasosa vastaajista ilmoitti osallistuneen näyttelyyn.

Vain 30 prosenttia vastusti sitä, verrattuna 59 prosenttiin joka kysyi, kuka on osallistunut tähän päätökseen.

Tutkimuksen kirjoittajat ehdottivat, että todellisia haasteita saattaa syntyä suurempia, koska heidän tutkimukseensa eivät kuuluneet alle 18-vuotiaat ryhmä, joista monet tekevät tulevia näyttelyitä.

Johtava tutkija Michael Ni sanoi, että tutkimus osoittaa häiriöiden mahdollisuuden opastaa sinua terveyttä koskevissa asioissa.

"Kansainvälisten levottomuuksien noustessa ympäri maailmaa, myös suurimmissa kaupungeissa kuten Barcelona, ​​Delhi, Pariisi ja Santiago vuonna 2019, aihe se, kuinka sosiaaliset erot vaikuttavat hullujen ihmisten terveyteen, on erittäin hyvä ihmisten terveyden merkitys ”, Ni kertoi.

& # 39;valmis selvittämään tämän & # 39;

Mutta Leung sanoi, että Hongkongista puuttuu henkisiä resursseja auttaa ihmisiä mahdollisimman laajasti.

”Hongkongissa on muutamia asioita, jotka voivat auttaa ratkaisemaan hulluuden ongelmat tavaroita ”, hän sanoi.

"Lähes puolet Yhdistyneen kuningaskunnan aivopääkaupungeista yksin, tavallisten ihmisjärjestöjen on aika odottaa, ennen kuin ne tapahtuvat jopa 64 viikkoa, on tärkeää ylläpitää mielenterveyttä ja kulttuurista terveyttämme huolehtia siitä, että kaikilla sitä tarvitsevilla on pääsy korkean suorituskyvyn työpaikkoja. "

Hongkongin ruoka- ja terveysministeri Sophia Chan sanoi 30. marraskuuta hallitus tutkii mielenosoituksia, mutta tutkimuksen tuloksia ei ole vielä määritetty julkisesti

Etulinjan kriitikot ovat puhuneet RFA: lle heidän hulluista aiheistaan aseellisen turvallisuuspoliisin haavoittamat a kauan.

Joskus kuulen äkillisen melun jatkuvan joka päivä elämä, esimerkiksi jos auto ajaa minun kaltaista muovipulloa kävellessään kadulla kuulen nuo sanat, ja se saa minut yhtäkkiä erittäin huolestunut "," aktivisti "Tom" kertoi RFA: lle syyskuussa.

Tämä tehdään yleensä tulipalolla (esittelyssä). vaikka Meditaatio ei vähentänyt minua, ja olen pahoillani siitä. "

Kun tutkimus julkaistiin, Simon Cheng, jonka Yhdistynyt kuningaskunta ampui. Hongkongin työntekijät pidätettiin suurten nopeuksien raiteilla Paikka kaupungissa ja kidutus rajan yli Kiinassa, hän ilmoitti hän oli katkennut siteet perheensä kanssa kotona yrittäessään tehdä niin Estä kosto.

"Upseerit kertoivat minulle haastattelussa, että he tiesivät kuka he olivat veljeni uhkasivat heitä sanoen myös sen ajattele rikkauteni Kiinassa " Cheng kertoi heille Voimakkaat ajat.

”Olen menettänyt yhteyden maan sukulaisiin, ja minulla on vuorovaikutuksessa veljien kanssa Hongkongissa ”, kertoo Cheng myönnetty lyhyt, kahden vuoden viisumi Isossa-Britanniassa kohdatessaan vastoinkäymisiä.

Pääjohtaja Carrie Lam aikoo tehdä joitain muutoksia lait, jotka sallivat syytetyn kertovan oikeusjutut suurissa tuomioistuimissa Kiina käynnisti äskettäin suuret katuprotestit Sitä seuraa julkinen törkeä voimankäyttö poliisia kohtaan rauhanomaiset mielenosoitukset ja demokraattiset vaalit.

Lam on jo poistanut tarkistetun version, mutta se on poistunut rajoitettu vastaamaan vastaajien anteeksipyyntöä, a riippumaton tutkimus poliisin väkivallasta ja vallan väärinkäytöstä, a täydentää vastaajien kuvausta "puolueettomina" ja kokonaisuudessaan demokraattiset vaalit.

Raportoi RFA: n kantoni- ja mandariinipalvelut. Hän käänsi ja muistiinpanot Luisetta Mudie.

Write your comment Here